Welkom op onze website

Het plaatsen van zonnepanelen is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Met de informatie van Doe-het-zelf Zonnepanelen, een beetje handigheid en een goede voorbereiding kunt u veel geld uitsparen door de installatie zelf uit te voeren. Het voordeel is allereerst een nog kortere terugverdientijd maar ook meer betrokkenheid bij uw eigen installatie. 

Let hierbij wel goed op de veiligheid van uzelf en de te plaatsen producten. Zie u het niet zitten om de installatie uit te voeren, dan kunt u dit door Doe-het-zelf Zonnepanelen laten uitvoeren (geef dit aan tijdens het bestelproces), maar wij zeggen niet voor niets: Doe het lekker zelf!

Met zonnepanelen profiteert u van lagere energiekosten. Maar ziet u bij uw zoektocht naar zonnepanelen ook door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op en wij helpen u met persoonlijk advies.
Zowel voor de zakelijk klant als voor de consument.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten en merken airconditioning, waaronder Daikin, Mitsubishi en Panasonic en anderen. Zowel voor mono-split wand airconditioner of multi-split airconditioners bent u bij ons aan het goede adres. Wij selecteren alleen airco’s van absolute top kwaliteit in technische onderdelen en duurzaam gebruik.

Profiteer van ruime keuze aan LED verlichting. Bij ons vind u de LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. Wij zijn dé LED Specialist voor professional en particulier.

Antares-LED-buis
7 zonnepanelen

Wij bieden diverse producten aan in onze webshop. Ziet u de producten die u zoekt niet erbij staan? Geen probleem….. Wij gaan op zoek voor u. Via ons uitgebreide netwerk kunnen we bijna alles leveren!! Wij leveren zowel aan consumenten als bedrijven.

 

 

Ons Team


Pricebusters bestaat uit een jong en dynamisch team.
Wij bieden een groot assortiment producten aan.
Doordat wij wereldwijd inkopen zijn onze prijzen ook
vaak lager dan bij anderen.
Via ons uitgebreide netwerk kunnen we bijna alle producten voor een scherpe prijs vinden voor u.  Neem contact op en probeer het uit!!

Cart
Your cart is currently empty.
Scroll naar top