Levertijd

  • 1-5 werkdagen indien voorradig
  • 5-10 werkdagen indien voorradig bij leverancier.
  • doorgaans binnen 6 weken indien niet voorradig.

Exacte levertijden voor de verschillende producten zijn terug te vinden op de productpagina’s.

Als de bestelling niet met standaard pakketpost verzonden kan worden maar met een transporteur verzonden moet worden, dan gaat dit altijd op afspraak.

Wij leveren naar Nederland, België en Duitsland. Verzenden naar België/Duitsland kan 1 werkdag langer duren, maar in de praktijk wijken de levertijden niet of nauwelijks af.

Verzenden
Alle pakketbestellingen worden met Post NL, GLS of DPD pakketpost verzonden. PostNL, GLS en DPD pakketpost garanderen een snelle en betrouwbare levering.

De verzendprijs binnen Nederland is afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. Indien de bestelling via pakketpost met PostNL/GLS verzonden kan worden, bedragen de kosten:

Tot 5 kg: € 7,95
5-17kg: € 15,00
17-30kg: € 27,50
Indien de bestelling met een transporteur moet worden verzonden is de prijs afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelde producten. De prijs is dan maximaal € 99,50 en wordt altijd voor bestelling gecommuniceerd.

Retourneren / Herroepingsrecht
U heeft als consument het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

Voldoet het de door u gekochte artikel niet aan uw wensen of bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u de gekochte goederen retourneren.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

* Binnen 14 dagen nadat de goederen in uw bezit zijn;
* Als de goederen compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn; 

In geval van diensten (waaronder installatie van de zonnepanelen) verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Pricebusters, Zendmastweg 14, 9405 CE te Assen) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Retourneren van de goederen dient te gebeuren naar onderstaan adres:

Pricebusters
T.a.v. Retouren
zendmastweg 14
9405 CE Assen

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. De kosten worden geraamd op een maximum van ongeveer 99 EUR.”

Uitsluiting herroepinsgrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
    * producten waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
    * Zakelijke klanten

Garantie / Support
Om garantie te claimen of een supportverzoek te melden verzoeken wij u om via onze contactpagina of via ons email adres info@pricebusters.nl contact op te nemen hierover. 

Cart
Your cart is currently empty.
Scroll naar top