Growatt 11000TL3-S 3 fase omvormer

Loading...
ACTIEPRIJS

1.260,65 Incl. BTW

Growatt 11000TL3-S omvormer (3 fase), met 2 onafhankelijke MPPT trackers. Zeer stille omvormer met een hoog rendement van meer dan 97% en 10 jaar garantie. Optioneel met monitoring via wifi of ethernet.

Uitverkocht

Artikelnummer: Growatt 11000TL3-S Categorieën: , ,

Levertijd: 2-5 werkdagen

Datasheet Growatt 11000TL3-S 3 fase omvormer

*  3 fase omvormer
*  2 x MPPT tracker
*  5 jaar garantie
*  Hoge efficiency

*  Zeer stille omvormer

Growatt is één van de grootste fabrikanten van omvormers in de wereld. Dat is omgerekend naar een standaard omvormer van 3 kW in totaal 200.000 omvormers! In Nederland heeft o.a. Vereniging Eigen Huis de Growatt omvormer geselecteerd als standaard omvormer in haar groepsaankoop.

Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. De Growatt omvormers zijn gebaseerd op de nieuwste technieken. De belangrijkste daarvan is dat Growatt omvormers geen ventilator bevatten. Daardoor gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze heel stil (geluidloos).

Growatt installateurs account voor Growatt monitoring

Om een Growatt omvormer te monitoren heeft u een installateurs account nodig. Als “doe-het-zelfer” bent u uw eigen installateur en heeft u niet de beschikking over ons installateurs-account. U kunt wel uw eigen account aanvragen. U gaat daarvoor naar: https://oss.growatt.com/login?lang=en en volgt dan de aanwijzingen op die in dit document beschreven staan.

Growatt 10 jaar garantie
De 10 garantie op de Growatt 3 fase omvormers (3-20kw) is inbegrepen. Wel dient u hiervoor de omvormer zelf te registreren op http://oss.growatt.com/common/extendedwarrantyEurope.

Cart
Your cart is currently empty.
Scroll naar top