Panasonic HIT N-serie 250 W met zwart frame, hybride (SJ25) Zonnepaneel

197,00 Incl. BTW

Productnummer fabrikant: VBHN250SJ25
Gewicht: 15 kg
Nominaal vermogen: 250 W
MCS Reference: MCS PV0034/55
Lengte: 1,580 mm
Breedte: 798 mm
Diepte: 35 mm
VMPP: 44.3 V
IMPP: 5.65 A
Voc: 53.2 V
Temp. Coëfficiënt (Mpp): -0.258 %
Klem positie op paneel : Alleen lange zijde
Connector Type: MC4
Efficiëntie: 19.8 %
Pallet grootte: Oversized

—————————-
Indien u technische vragen heeft over dit product of problemen met de informatie op deze pagina wenst te melden kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.

Uitverkocht

Artikelnummer: VBHN250SJ25 Categorieën: ,

Zonnepanelen – Hybrids

  • Nominaalvermogen: 250W
  • Efficiëntie: 19.8%
  • Breedte: 798mm
  • Hoogte: 1,580mm

Alle panelen van Panasonic worden gefabriceerd en verzonden vanuit Maleisië.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • De constructieve technologie van de Panasonic HIT®-panelen is innovatief en wijkt af van de conventionele constructie. Ze realiseren een hoger celrendement en leveren daardoor meer energie per vierkante meter. Met een paneelrendement van 19,4% en een omzettingsrendement van 22% hebben de panelen van de HIT®-serie het hoogste rendement in de markt. Deze uiterst efficiënte HIT®-technologie levert meer vermogen per vierkante meter dan traditionele producten: tot wel 28%* meer. Dat betekent dat u minder panelen op het dak nodig hebt om een hoge opbrengst te realiseren.
  • Met zijn erg lage temperatuurcoëfficiënt van slechts -0,29%/°C presteren de HIT®-zonnecellen onder normale gebruiksomstandigheden beter dan conventionele cellen. Door eerste klas materialen te gebruiken is ook de duurzaamheid beter, zodat ze betrouwbaarder zijn en de prestaties 25 jaar gegarandeerd worden.
  • Waterafvoerend frame: de afvoergeulen in het paneelframe zorgen ervoor dat regenwater direct wordt afgevoerd. Doordat het water niet op het paneel kan opdrogen ontstaan er ook geen droogvlekken en wordt de opbouw van vocht in het paneel effectief voorkomen. Een prettige bijkomstigheid is dat het waterafvoerende frame eraan bijdraagt dat de panelen schoon blijven, zelfs wanneer de panelen onder een kleine hoek zijn gemonteerd.
  • Met een PV-systeem doen uw klanten een waardevolle investering voor de lange termijn en de kwaliteit van de panelen is erg belangrijk. Kies voor een gerenommeerd merk met een betrouwbare garantie waarop u kunt vertrouwen.

*In vergelijking met het gemiddelde rendement van 120 verschillende op de Europese markt aangeboden panelen;
als benchmarktwaarden voor de geselecteerde panelen zijn de catalogusspecificaties van de fabrikanten uit december 2009 gebruikt.

Let op wanneer u deze panelen installeert!! Verwisselen van de polen van een enkele string, bij een veelvoudige string installatie kan ernstige schade opleveren. Bij de installatie moet u zich verzekeren dat ALLE string polen het zelfde zijn, voordat men de installatie in schakelt.

frame Kleur

Zwart

wattpiek

250 Wp

merk

Panasonic

garantie Periode

25 jaar garantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Cart
Your cart is currently empty.
Scroll naar top