Suntech 360 WP Full Black

De nieuwe SunTech 360 Wp Full Black zonnepanelen zijn kwalitatieve zeer efficiente hoog rendement zonnepanelen met 12 jaar productarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

*  12 jaar garantie
*  25 jaar prestatiegarantie
*  A-klasse zonnepaneel
*  Afmetingen (1756 x 1039 x 35 mm
*  Gewicht 20 KG)

Artikelnummer: STP-360S-B60 Categorieën: , Tag:

Datasheet SunTech 360 Wp Full Black (STP-360S-B60)

De nieuwe Suntech 360 Wp Full Black zonnepanelen zijn kwalitatieve zeer efficiënte hoog rendement zonnepanelen met 12 jaar product garantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Suntech is een van de oudste zonnepaneelfabrikanten en een echte koploper op het gebied van technologische ontwikkeling in de zonne-energie branche. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2001 is er een nauwe samenwerking tussen de uitgebreide R&D afdeling en de Universiteit van New South Wales in Australië welke gespecialiseerd is in zonne-energie. Elk Suntech paneel is met grote zorg gefabriceerd om een optimale prestatie te kunnen leveren. De oerdegelijke zonnepanelen kunnen een belasting aan tot orkaan categorie 5 omdat de gebruikte materialen ijzersterk zijn en toch licht van gewicht. Kortom, Suntech biedt kwaliteitsproducten met state-of-the-art technologie.

Suntech focust zich op het continue proces van ontwikkelen, produceren en verbeteren van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en het productieproces hiervan. Hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenvoordelen voor klanten, daar staat deze zonnepaneel fabrikant voor. Suntech maakt gebruik van een nieuwe technologie waardoor ook halve cel panelen zijn ontwikkeld. Daarnaast zijn de panelen van Suntech opgebouwd met hoogwaardige PERC cellen. Op deze manier ontstaat er een hoger rendement.

wattpiek

360 Wp

garantie Periode

12 jaar garantie

frame Kleur

All Black

merk

Suntech

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Cart
Your cart is currently empty.
Scroll naar top