Trina Solar 375 WP Mono Black

Loading...

149,00 Incl. BTW

*  12 jaar product garantie
*  25 jaar prestatiegarantie
*  A-klasse zonnepaneel
*  Afmetingen 1763 x 1040 x 35 mm,
*  Gewicht 19 KG
Trina is zelfverzekerd en trots op de uitzonderlijke kwaliteit van onze producten. We garanderen dat onze module-output op of boven het naamplaatvermogen ligt, en we ondersteunen elke module met een 10-jarig product en een 25-lineaire vermogensuitvoergarantie

Artikelnummer: TSM-375DE08M Categorieën: , Tag:

Levertijd: 2-5 werkdagen

Datasheet Trina 375 Wp Mono Black Perc (TSM-370DE08M)

De Trina Solar zonnepanelen hebben een sterke prestatie op dagen met weinig licht. Daarnaast zijn de zwarte panelen perfect voor personen met een donker gekleurd dak. De zonnepanelen zijn getest op hoge kwaliteit en met vlag en wimpel geslaagd hiervoor. Mede daardoor kunnen de zonnepanelen het in sterke weersomstandigheden volhouden.

In een recente studie van PV-modules gemaakt door toonaangevende fabrikanten, Trina Solar-modules gerangschikt de hoogste in betrouwbare prestaties onder real-world klimaatomstandigheden.

Trina is zelfverzekerd en trots op de uitzonderlijke kwaliteit van hun producten. Ze garanderen dat de module-output op of boven het naamplaatvermogen ligt, en ze ondersteunen elke module met een 12-jarig product en een 25-lineaire vermogens uitvoergarantie.

Cart
Your cart is currently empty.
Scroll naar top